loggo_6_web

Bo HOS OSS OCH DU HAR NÄRA TILL ALLT DU VILL GÖRA I VADSTENA

Bredvid det stolta Rådhuset i hjärtat av Vadstena ligger Sjögården. Det är ett gårdshus från 1700-talet till fastigheten Rådhustorget 3. Under tidiga 2000-talet topprenoverades gårdshuset till en del kontor (numer toppmodern lägenhet) och en del rumsuthyrning.

Två moderna rum med toalett och dusch samt ett gemensamt kök. En nyrenoverad lägenhet med två dubbelrum, kök med stor matplats. Vid boendet finns naturligtvis en mysig innegård att tillgå med uteplats. Ytterligare ett rum finns att hyra i bostadshuset.

Släkten flyttade till Rådhustorget 3, 1928. Det var Hanna och Ivar Lundstedt med barnen Gull, Marianne och Bengt. Några år senare kom även sonen Håkan. Ivar startade Lundstedts Bil som till en början sålde bilar utanför huset på Rådhustorget. Bostadshuset fick det utseende det har idag på 30-talet.

Under ca 30 år har Bengt O och Carina Petersson  utvecklat gårdshuset till vad det är idag. Nu är det Jenny Lundstedt/Johansson, dotter till Bengt,  som äger och driver Sjögården tillsammans med maken Jan och sönerna Tor och Fredrik.

Jan och Jenny bor på ett gård utanför Skänninge. På gården bedrivs framförallt spannmåls- och potatisodling. Familjen är också energiproducenter av vindkraft och solkraft.
 
Varmt välkomna till oss!