loggo_6_web
loading...

Våra rum

Sjögården erbjuder dig som vill stanna i Vadstena, en längre eller kortare period, tre vackra dubbelrum med idealiskt läge. Bor man på Sjögården bor man ”mitt i smeten” med Rådhuset som granne och alla Vadstenas sevärdheter inom behagligt gångavstånd. Det finns också gott om bra parkeringar för bilen utmed angränsande Slottsgatan. De två rummen "Slottsfrun" och "Slottsfogden" ligger i gårdshuset. De rummen har egen dusch samt toalett och delar på ett kök med alla faciliteter. Det tredje rummet "Slottsknekten" ligger på bottenplan i bostadshuset. Rummet har egen dusch och toalett samt ett Trinettekök. Självklart har man även tillgång till köket i gårdshuset om man vill det.

I Sjögårdens priser ingår lakan, frotté och slutstädning samt fri användning av Wi-Fi.

Slottsknekten

Slottsknekten

Personligt inrett rum för en eller två personer. Mycket sköna sängar som är monterade i väggskåp för att  ta till vara på det begränsade golv utrymmet. Egen Trinette samt egen dusch och WC.
(Max 2 gäster)

Pris från 600-800 kr/natt

Slottsfrun

Slottsfrun

Fräscht och trevligt inrett rum för en eller två personer. Extrasäng kan sättas in. Tvåbäddsrum med egen dusch och WC.
(Max 3 gäster)


  

Pris från 750-1150 kr/natt

Slottsfogden

Slottsfogden

Ljust och trevligt inrett rum för en eller två personer. Extrasäng kan sättas in. Egen dusch och WC som ligger precis utanför rummet.
(Max 3 gäster)Pris från 700-1100 kr/natt

Gemensamt kök
Ett mycket välutrustat och modernt kök finns tillgängligt i anslutning till rummen Slottsfrun och Slottsfogden.

Toalett och dusch
Fräscha helkaklade toalett- och duschrum till Slottsfrun och Slottsfogden. Även Slottsknekten har egen toalett och dusch. I Slottsfogdens duschrum finns även tvättmaskin som fritt får nyttjas.

Uteplats
I omedelbar anslutning till Slottsfrun och Slottsfogden finns det en mysig uteplats som fritt får nyttjas.

Frukost
Vi kan rekommendera Slottsgården för dig som vill gå ut och äta frukost. Varje morgon dukar dom upp en frukostbuffé med nybakat bröd och alla dess tillbehör.

Länkar till Restauranger
Restaurang Hörnet, Rådhuskällaren, Restaurang Wasa, Borgmästaren, Pizzeria Venezia, Ladugård206