loggo_6_web
loading...

Våra rum

Sjögården erbjuder dig som vill stanna i Vadstena, en längre eller kortare period, tre vackra dubbelrum med idealiskt läge. Bor man på Sjögården bor man ”mitt i smeten” med Rådhuset som granne och alla Vadstenas sevärdheter inom behagligt gångavstånd. Det finns också gott om bra parkeringar för bilen utmed angränsande Slottsgatan. De två rummen "Slottsfrun" och "Slottsfogden" ligger i gårdshuset. De rummen har egen dusch samt toalett och delar på ett kök med alla faciliteter. Det tredje rummet "Slottsknekten" ligger på bottenplan i bostadshuset. Rummet har egen dusch och toalett samt ett Trinettekök. Självklart har man även tillgång till köket i gårdshuset om man vill det. Lägenheten har har 4 bäddar, en trappa upp. Rymligt fullt utrustat kök, tillgång till tvättmaskin och tumlare, samt dusch och toalett.

I Sjögårdens priser ingår lakan, frotté och slutstädning samt fri användning av Wi-Fi.

Slottsknekten

Slottsknekten

Personligt inrett rum för en eller två personer. Mycket sköna sängar som är monterade i väggskåp för att  ta till vara på det begränsade golv utrymmet. Egen Trinette samt egen dusch och WC.
(Max 2 gäster)

Pris från 660-880 kr/natt

Slottsfrun

Stort och trevligt rum för två eller tre personer. Extrasäng kan sättas in. Egen dusch och WC på rummet.
(Max 3 gäster)

Pris fån 825-1245 kr /natt

Slottsfogden

Slottsfogden

Ljust och trevligt inrett rum för en eller två personer. Extrasäng kan sättas in. Egen dusch och WC som ligger precis utanför rummet.
(Max 3 gäster)

Pris från 770-1190 kr/natt

Gemensamt kök

Ett mycket välutrustat och modernt kök finns tillgängligt i anslutning till rummen Slottsfrun och Slottsfogden.


Toalett och dusch

Fräscha helkaklade toalett- och duschrum till Slottsfrun, Slottsfogden. Även Slottsknekten har egen toalett och dusch. I Slottsfogdens duschrum finns även tvättmaskin som fritt får nyttjas. Tvättmaskin och torktumlare finns i Lägenheten.

Uteplats
I omedelbar anslutning till Gästhuset finns finns det en mysig trädgård med uteplats som fritt får nyttjas.

Frukost
Vi kan rekommendera Slottsgården för dig som vill gå ut och äta frukost. Varje morgon dukar dom upp en frukostbuffé med nybakat bröd och alla dess tillbehör.
 

Lägenheten

Stor och luftig och fin lägenhet på ca 80 kvm. Två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två stora enkelsängar. Fräscht helkaklat toalett- och duschrum och modernt fullt utrustat kök med stor matplats. 
(Max 4 gäster)
 Pris enligt överenskommelse. Ca pris för två personer 1500 kr/natt